Logo_Simple.png

Webb-

adasd.png

utveckling

Hos RED Software gör vi visuellt och funktionellt grymma hemsidor för lokala företag och organisationer till otroligt konkurrenskraftiga priser. 

 

På dagens digitala marknad är ett företags varumärke på nätet vitalt för att locka trafik och kunna omsätta potentiella kunder till vinst samt informera dem om dina erbjudanden på ett snyggt och koncist sätt. Därför är minimalistisk design kombinerad med enkel navigation och fokus på användarupplevelsen i centrum av våra designprinciper.  Internet har inneburit en enorm förändring i hur företag lockar kunder och den möjlighet detta innebär borde inget företag missa! Vi önskar hjälpa dig genom att hjälpa dina kunder eller medlemmar i din organisation. 

 

Vi tror att de lokala företagen spelar en central roll i den moderna ekonomin, men för att de ska kunna fortsätta spela den rollen måste de anpassa sig till den digitala marknaden. De måste använda moderna sätt att hitta och kommunicera med nya kunder. I ett effektivt och smidigt projekt till otroligt låga priser levererar vi en hemsida skräddarsydd för detta ändamål!

 

Om du har behov av en hemsida för att föra ditt företag eller din organisation in i den digitala sfären, eller bara behöver ”renovera” er nuvarande sida, ställer vi gärna upp med vår hjälp. Skicka oss ett mail så återkommer vi inom ett par dagar.

Våra arbeten

”RED har gjort ett riktigt bra jobb med min hemsida! De kom med mycket egen input, men lyssnade samtidigt på vad vi ville ha. Och allt blev precis som vi föreställt oss på förhand. Snabbt, billigt och utan någon huvudvärk… Rekommenderas!”

- Redge 2018

"Jag är väldigt nöjd med arbetet RED har utfört. Ett bra och smidigt samarbete!"

- Surtekliniken 2018

"Bra service från RED, bra design och framtagande av logotyp. De är enkla att jobba med och har snabb och effektiv kommunikation. Rekommenderas!"

- Peidi Liu, Klickparkering 2018

”Jag är väldigt nöjd med hemsidan RED har byggt och designat åt mig. Jag är framförallt imponerad av hur de gjort sidan så personlig i deras val av färg och form. De har verkligen lyckats fånga vad jag sökte. De lyssnar och omsätter kundens önskningar till verklighet! Jag rekommenderar dem, de vill ha en nöjd kund!”

- Kerstin Englund 2018

logga-aug2018.png

”Samarbetet med RED Software har förlöpt snabbt och friktionsfritt. Slutprodukten blev precis den som vi överenskommit. Snabb svarsfrekvens på mailen och god följsamhet när det kommer till att implementera beställarens idéer. Rekommenderar varmt RED till alla som vill bygga upp en webbnärvaro, men som varken har tid eller förmåga att göra det på egen hand. ”

- Kristoffer Alberts, Spasiba AB 2018

allactive-logo-white.png

"RED har skapat en snygg hemsida som är perfekt utformad för vårt ändamål. Snabb leverans, rekommenderas. "

wfp logo.png

"Jag uppskattar verkligen REDs tid och engagemang i konstruktionen av min första hemsida för min verksamhet. Jag beundrar deras professionalism i approach. Mycket nöjd!"

Webbsidan har senare delvis redigerats av kunden

indutrail-logo-white.png

"RED är lyhörda för kundens vision och omvandlar denna till stilren design!"

-Macarena Contreras, InduTrail AB 2019